محل تبلیغات شما

با ملاحظه چالش‌ها و تصویری که از اقتصاد کشور در سال جاری وجود دارد اگر بخواهیم رونق تولید» شکل بگیرد باید کارها و اقدامات زیر انجام شود:

۱- قدرت گرفتن بخش خصوصی و تقویت همه‌جانبه آن یک امر ضروری است. کشورهایی چون ترکیه، مای، کره، چین و. که توانسته‌اند به عقب‌ماندگی‌های خود غلبه کنند و به کشورهای توسعه‌یافته مبدل شوند از بخش خصوصی قدرتمندی برخوردار بوده‌اند. نباید بخش خصوصی احساس کند که دولت فقط در زمان نیاز و تنگنا دست خود را به سوی او دراز می‌کند. باید از تجارب سایر ملل و دولت‌ها نهایت استفاده را برد.

۲- محترم شمردن ثروت و دارایی در کشور یک اصل بنیادی است. ما سالیان زیادی است که به غلط در دام سوسیالیسم‌گرایی و مساوات‌طلبی افتاده‌ایم.

چرا به‌جای آنکه بر مدار عدالت حرکت کنیم که مبنای دینی و اسلامی دارد که هر چیز سر جای خودش باشد و در کنار آن نیز ت‌های حمایتی از محرومان و فقیران را اعمال کنیم، علیه کارآفرینان، مولدان ثروت و کسانی که دارایی‌های مشروع و قانونی دارند در همه تریبون‌ها فریاد می‌زنیم؟!

۳- سرمایه‌گذاری و تولید، نیاز به اعتماد و امنیت دارد. ت‌های حمایتی، قانونی، شفاف، بدون مزاحمت‌های حاشیه‌ساز باید توسط دولت، مجلس و قوه‌قضاییه در اولویت کاری با نظر نخبگان حوزه خصوصی مصوب و ابلاغ شود و مکانیزم‌ها و سازوکارهای ضمانتی پایدار هم برای آن تدوین شود.

۴- دولت باید تسهیلات لازم برای کارآفرینان را فراهم سازد؛ ارز لازم برای ورود مواد اولیه و قطعات، وام بانکی با تسهیلات مناسب و بهره کم، فراهم ساختن امکانات رقابت سالم و سازنده میان بخش خصوصی در حوزه‌های مختلف، کم کردن مداخلات دولتی در امور بخش خصوصی از جمله زیرساخت‌های مهم برای این کار است. البته نظارت» موثر و کارآمد از سوی مسوولان ذی‌ربط در هر عرصه‌ای ضروری است تا جلوی مفاسد و اختلاس گرفته شود.

۵- برنامه منسجم دولت برای هدایت نقدینگی به سمت تولید، باید بازدهی بخش تولید، از طریق بهبود فضای کسب‌و‌کار، کاهش هزینه‌های تولید، بالارفتن قدرت خرید مردم برای تقاضا و رشد صادرات، افزایش یابد تا انگیزه لازم برای سرمایه‌گذاری منجر به رونق تولید شود و تحقق این مهم مستم هماهنگی سه قوه به خصوص بخش‌های اقتصادی دولت است.

۶- انفتاح و گشایش فضای ی در داخل و گسترش و بهبود مناسبات بین‌المللی از طریق فراهم ساختن و گسترش آزادی‌ها و زیرساخت‌های آن چون احزاب، مطبوعات، فضای فرهنگی و هنری (البته به دور از ابتذال و ولنگاری) از یک سو و کاهش تنش‌ها و اختلافات در عرصه بین‌المللی به‌خصوص توانایی در ایجاد ائتلاف بیشتر با متحدان و کاهش مخالفان را باید از دیگر مولفه‌های رونق تولید نام برد.

۷- لغو انحصارها و رانت‌ها، اخذ مالیات از دلالی‌های نامولد، تسهیل شرایط تامین مالی در بورس، پرهیز از تغییرات ناگهانی و شوک در مقررات و تلاش برای ثبات و پایداری شرایط موجب به صحنه آمدن کارآفرینان، مولدان ثروت و آنانی که دل در گرو توسعه و پیشرفت کشور دارند خواهد شد.

در سال‌۹۸ باید کارآفرینان برتر قدردانی شوند، مقامات عالی نظام و مسوولان عالی‌رتبه دیدارها و ملاقات‌های مهم با آنان ترتیب دهند. مشکلات، موانع، آسیب‌ها و راهکارها را از آنان جویا شوند. اگر این مطالب توجه و اهتمام شود، بی‌شک با همه مشکلات و موانعی که برشمرده شد شاهد تحقق رونق تولید» خواهیم بود.

نقش جوانان در رونق تولید

شروط و بسترهای مورد نیاز برای تقویت رونق تولید

مزایا و فواید رونق تولید

بخش ,خصوصی ,تولید، ,دولت ,فضای ,لازم ,بخش خصوصی ,رونق تولید ,ثروت و ,لازم برای ,اگر بخواهیم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها